Monday, 29 July 2013

Cumi Kering Goreng Cili Padi


My sister Manja belikan Cumi Kering kesukaan i masa dia ke KK.  Dulu i pernah beli di Lumut tapi Cumi nih bermusim.  Last week, i goreng Cumi dengan bawang dan cili padi untuk sahur sebagai lauk sampingan. Yang makan Cumi goreng nih pun cuma My Other Half dan i jer. Ini lah masakan paling mudah hehe. Tak perlukan resepi, tengok pun dah tahu hahaha.

4 comments:

  1. hahahahah acik, lawak kan...goreng bodoh pun aku masukkan dalam blog. tapi itu yang aku masak, so letak jer lah kekekekkeek.

    ReplyDelete
  2. smlm pon kami goreng menatang ni

    ReplyDelete
  3. cik cipan,

    masin sikit kan this time...kena rendam sikit.

    ReplyDelete

Terima kasih diatas kesudian menjengah dan meninggalkan jejak di blog saya :) Segala komen dan kritikan yang membina saya terima dengan hati yang terbuka. Insyallah bila ada kesenangan saya akan membalas lawatan anda :)